Mobiele accessoires

Voor de mobiele telefoon zijn er veel verschillende accessoires verkrijgbaar, hieronder vind je een greep uit enkele leuke accessoires:

Beschermhoes

Doordat de mobiele telefoons van tegenwoordig een groot touchscreen hebben in plaats van een klein plastic scherm, zijn de toestellen een stuk fragieler geworden. Er zijn verschillende soorten beschermhoezen op de markt. Als eerste heb je bijvoorbeeld een bumper, dit is een soort van elastieken band die men om zijn telefoon heen trekt. Dit zorgt voor demping tijdens het vallen, maar de voor en achterkant van de telefoon zijn niet beschermd. Daarnaast is er een hoes waar men zijn telefoon in klikt, hierbij is de achterkant wel beschermd maar de voorkant niet. Daarom is er ook de mogelijkheid om de telefoon in een beschermhoes te stoppen die voorzien is van een flap aan de voorzijde. Zo is je telefoon volledig beschermd wanneer de flap gesloten is.

Boxen

Een telefoon is niet langer een telefoon meer, het is een multimedia apparaat. Je kunt er mee bellen, mailen, films bekijken, muziek luisteren en nog veel meer! Wanneer je een feestje hebt kun je de telefoon in de houder plaatsen of aansluiten op een luidspreker. Zodoende wordt de muziek die op de telefoon staat afgespeeld via de speakers.

Lenzen

Maak je graag scherpe foto's met je telefoon? Dan is een kleine telelens wellicht erg gemakkelijk! Zodoende krijg je nog meer beleving in je foto's. Want onthoud, de beste camera is de camera die jij op zak hebt! Verwen jezelf en je telefoon met een demontabele telelens.

Telefoonhouder

Men gebruikt zijn telefoon al lang niet meer om alleen mee te bellen en te mailen. Een veel gebruikte mogelijkheid is het navigeren in de auto, ook wordt er in de auto veel muziek via de telefoon afgespeeld. Vandaar dat een houder een goede maar vooral veilige uitkomst biedt. Er zijn diverse universele houders/laders op de markt, maar ook enkele specifieke modellen speciaal voor jouw telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een houder die tegelijkertijd ook de telefoon oplaadt.

telefoonaccessoiresonline